Author Topic: Screenshots of Forum Issues  (Read 1376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Okami

  • Yellow Level
  • *
  • Posts: 428
  • Cookies: 4
Screenshots of Forum Issues
« on: September 26, 2006, 02:29:36 pm »
I just thought it'd be a good idea to have a thread dedicated to screenshots of forum issues. Try to keep the max resolution to 1024x768 and file size less than 150kb.

Edit: I've removed the screenshots but left the notes on forum issues.

- Bad image address
- Missing Give/Take Cookie Interface, Mood images, and LJ image
- LJ/Xfire and Member's badge album bugs
« Last Edit: October 03, 2006, 07:35:39 pm by Okami »

Offline Commander A

  • Purple Level
  • *
  • Posts: 2189
  • Cookies: 20
  • Örülök, hogy megismerhetem
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #1 on: September 26, 2006, 02:38:13 pm »
I'll get mine again for when using the normal lupina FTs site. Casue I still get it when I use it still. http://img.photobucket.com/albums/v299/gundamwarrior/noredirect.jpg Still never get any redirect back to the forums unlike the new domain name one does. All I get is a blank page and a number 0 at the top left page...but it just must be me. But I'd still like to know why it does it though.

Offline Simba Wula

  • Blue Level
  • *
  • Posts: 1528
  • Cookies: -65493
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #2 on: September 26, 2006, 09:39:25 pm »
The first problem we are still working on but I think we put it on pause for other things since it really isn't that important. And it can just be avoided if you use Firefox. But even if it does work I don't even see the point of having them since there isn't anything useful with it :/

The badge albums I believe is a project Rei is working on with the code while me and a couple others make up the rest of the stuff that gets thrown into it. So that is why you get fatal error pages or nothing at all when you click on that URL.

Offline Meadow Whisper (Natasha)

  • ᎣᏏᏲ! I'm a horse now! ^.^
  • FT Founder
  • *
  • Posts: 4409
  • Cookies: 397
  • Avatar by Fawn! :D
    • DeviantArt - lupiniastudios
    • FurAffinity - softpaw
    • Twitter - lupinia
    • Weasyl - softpaw
    • Lupinia Studios
  • Fursona Species: Chincoteague Pony
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #3 on: September 28, 2006, 01:48:27 am »
Honestly, Andor, I have no idea what the issue is that you're seeing.  I've checked the site on the server end, on every configuration I can think of, and everything works fine.  Might be something with your ISP, or their settings.  Or with your computer.
  • Award - Beta Tester
  • Site Donor
  • Pride Flag - transgender
  • Pride Flag - gay
  • Pronouns: She/Her/Hers
Here is a horse I have made for you:
        |,\_/,\_
 ,-__/,   ,       )kk
.                     \,kkk
 \    ,___....--     \kkkk
           \               \kkkkk
             \               \kkkkk

Note:  I'm no longer actively involved in running this site, so while I welcome any personal messages, please do not contact me about account issues.  Please direct all such inquiries to Panda.  Thanks for all the years of awesome memories and friendship!  <3

Offline Eddy

  • Blue Level
  • *
  • Posts: 1127
  • Cookies: 671
  • Gone for good.
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #4 on: September 28, 2006, 12:11:44 pm »
I can't be sure but I think something went wrong here... o.o'

http://i51.photobucket.com/albums/f387/EddyWan/error.jpg

Offline FireHazard

  • Red Level
  • *
  • Posts: 47
  • Cookies: 2
  • The tiger with the flaming tail!
    • Podunk U
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #5 on: September 28, 2006, 10:26:40 pm »
That's happened on another forum, that one a PhpBB one.  It's a natural consequence of the board trying to display before it knows the dimensions of the picture.

Offline Simba Wula

  • Blue Level
  • *
  • Posts: 1528
  • Cookies: -65493
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #6 on: September 29, 2006, 02:15:11 am »
Man some of this stuff that happens to you guys is kewl why can't my computer, internet or browser screw up like your guys >.<

Offline FireHazard

  • Red Level
  • *
  • Posts: 47
  • Cookies: 2
  • The tiger with the flaming tail!
    • Podunk U
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #7 on: October 07, 2006, 10:18:01 pm »


Note the lack of a give/take cookie feature, and now the user titles are gone somehow. :?

Offline Simba Wula

  • Blue Level
  • *
  • Posts: 1528
  • Cookies: -65493
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #8 on: October 08, 2006, 03:47:15 am »
I am pretty sure that Rei took off the custom user titles for some of the members when she added some of the newer features. And the give take situation is kinda odd since most of us use firefox so it probally isn't the browser unless you got certian things disabled in it possiably?

Offline Okami

  • Yellow Level
  • *
  • Posts: 428
  • Cookies: 4
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #9 on: October 08, 2006, 12:26:33 pm »
As far as I can tell Simba, it seems to be that you need to obtain a certain amount of posts before you can get the Give/Take feature. I took a look at the code for the forum a while back, the Give/Take feature does not even show up at all. Most of the people who are using the Give/Take feature are the ones who are far past the Orange level.

That's my assumption.

Offline FireHazard

  • Red Level
  • *
  • Posts: 47
  • Cookies: 2
  • The tiger with the flaming tail!
    • Podunk U
Re: Screenshots of Forum Issues
« Reply #10 on: October 15, 2006, 04:20:15 pm »
That must be it.  It works for me now.